søndag 8. februar 2009

Elendig helg, men det meste lever

Dette har vært den verste helgen på lenge. Begynte med at jeg måtte dra tidlig hjem fra jobb på fredag, for jeg var så kvalm og fant ut at i tilfelle spysjuke var det best å ikke sitte der og smitte de andre. Det var nok en lur avgjørelse, for spysjuke var det.

Så langt utpå natten en gang klarte jeg å begynne å drikke vann uten stormelige protester nedenfra, og tenkte at jippi, lørdagen er reddet. Haha, not. For all denne muskelboogien i mageregionen har da ikke gjort noe godt for den skiva som hadde sklidd litt ut, så i hele går lå jeg med rygghaill. (Ikke den typen haill som er godt for fisket, nei.) I dag er jeg bedre, men mat er pyton, ryggen er ikke mer enn middels og jeg har ganske sikkert feber - men jeg er såpass at jeg har fått sjekket spirer her og der.

Det ser stort sett bra ut rundt omkring. Gubben ble beordret til å dusje spirene innendørs i går nemlig, og ute måket han faktisk snø på staudepottene uten så mye som et hint! Han fant på det helt sjøl!!! Utrolig imponert.

Ellers er jeg da havnet litt bakpå for jeg hadde SÅ mye greier jeg skulle gjøre i helga, med ferskingkveld og rapporter til Hageselskapet og diverse greier, men det strandet jo totalt. Men nå har jeg fått tatt den telefonen jeg skulle om ferskingkvelden, primus motor sørger som vanlig for nøkkel og lodd så da er det viktigste på plass. ;) (Hun gjør det jo alltid, men man må da spørre!?)

Så skal jeg selv få laget frøpakker til disse ferskingene som forhåpentligvis dukker opp. :) Lapper om de forskjellige, med bilder og en liten tilhørende tekst er snekret ihop, så det er bare selve pakkene som må lages. Skulle gjerne visst hvor mange som kommer så hadde det blitt litt enklere, men man kan ikke dille med sånt som påmelding.

Nå klarer ikke ryggen med data her. Snakkes. ;)

7 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

God bedring til magen, ryggen og ikke minst deg!

elle-melle sa...

Det høres ut som en pyton helg:( Ønsker deg god bedring både foran og bak, i mage og rygg.
Flink mann du har!

Ellen Walnum sa...

Stakkars deg da! Høres ikke hyggelig ut i det hele tatt. God bedring:-)

Gry sa...

God bedring! Det er ikke noe kjekt når det er slik.

Red Hobbitt sa...

God bedring!

fru Sandeggen sa...

Usj, hørtes ikke hyggelig ut i det hele tatt. God bedring!

Elisa sa...

Får håpe du er betre i dag!