fredag 20. mars 2009

Gulrot inne, supre greier

I går sådde jeg gulrøtter i melkekartonger. Tror jeg sådde ti kartonger. Et par med lilla, resten med oransje. Ingen hvite, de frøene ga jeg bort i vinter - de hvite gulrøttene hadde helt "feil" fasong, de var helt håpløse for oppskjæring. Passet slett ikke til dip. :(

Ellers lite å melde, det er fredag og jeg har fått et glass rosévin. Og så har jeg tatt frem drivhusboka igjen. Og var ute i sted og konstaterte at ei snøklokke står helt klar til å folde seg ut straks det blir vær til det - i øyeblikket snør det noe slags klissvåte saker. Jeg ble IKKE med gubben for å gå tur i det der været. Slaps og våte greier, nei takk. Våren må gjerne komme nå, men yr.no antyder minusgrader fra i morra tidlig av. :( Drittyr. (Her skyter man budbringeren...)

Har planer om å investere i mer fotoutstyr. Mellomringer som liksom skal kutte på nærgrensen og macroisere mer. Sånn at jeg kan ta bilde av bittebittebittesmå greier. Det er tøft. Men så forstår jeg meg ikke på ebay og det ser like dyrt ut som i Norge uansett, og da foretrekker jeg å handle i Norge for jeg liker trygge, gammeldagse opplegg. Men så er det settet de har i norge tydeligvis ikke helt nytt, for det funker ikke autofokusen på med de objektiver jeg har... Såvidt jeg forstår, jeg skjønner ikke så veeeeldig det her.

Og derfor utsettes den saken stadig. Da jeg kom heim fikk jeg tulipaner, de var kule. Får kanskje ta bilde seinere. Ensfarget bukett, de synes jeg er mye stiligere enn disse altmuligfargebukettene.

Er det forresten blitt mulig å legge pdfer ut i blogger nå? Jeg har sååååå bruk for det!!!

3 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Hva er det dyret du har bilde av i bloggen din? Moskus, eller en nordnorsk okse?

Miamaria sa...

Det er sånn der skotsk høylandsfe. :)

vig sa...

Prøv å gå inn på siden til Foto og Video - fotovideo.no

Sambo'n er fotogal, og han har god erfaring med dem. Lykke til!