mandag 22. juni 2009

Forstår det ikke

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal få bort venteplantene. Nå har jeg plantet og plantet ut, både i bed og i krukker, og flere grønnkasser ble ledige. Hva skjer så? Jo, jeg har jo ørten blåkasser med såpotter! De må jo også bort. Så da er det bare å sette i gang priklinga.

Men så var det det derre med konsekvenser. Konsekvensen av å prikle småplanter, er jo at man får dem i maaange flere potter! Nå har jeg priklet tre potter, det vil si jeg har vel to halve igjen av dem - og noe er til og med dottpriklet - vips, det ble et helt brett det.

Jeg ser ingen ende på dette, i hvert fall så lenge jeg ikke får noen nye bed. Det er vel lite som dauer i løpet av sommeren - men desto mer som vokser seg større... :S

- Forøvrig: Ingen HHV-pakke i dag, men masse skattepenger. Fyller årets BSU-dose, pluss litt til. :D

9 kommentarer:

Anonym sa...

hihihiii Det er jo bare sånn det er

Herdis sa...

Veldig kjent problem. Er akkurat sånn her og. Nesten så eg er litt letta over at eg har hatt dårleg spiring på staudefrøa mine:-D

Miamaria sa...

He he he, nei jeg kan ikke klage på spiringa heller. Det verste er egentlig at det spirer som besatt i de gamle pottene, det var jo HELT utenom beregninga! Fjorårspottene altså!

Ellen Walnum sa...

Jotakk, har da kjent på den der. Akkurat nå er jeg overlykkelig over at alt er plassert og har funnet sin plass.....hvis ikke jeg tar stiklingene med i beregningen da......

Berit sa...

Like overraskende hver gang. For ikke å snakke om neste trekket: Når en (jeg) i panikk har dyttet de små fra pottene ned i bed et sted det er plass - de er jo så små, stakkar, så de kan stå hvorsomhelst - og de plutselig breier seg og strekker seg så de slett ikke passer der lenger...

potentilla sa...

Noen ganger er jeg glad jeg er en elendig frøsåer, men av en eller annen grunn er det nok på vent allikevel..

Elisa sa...

Joda, sånn er det her og. No har tilogmed mannen i huset begynt å ymte frampå om at det ville vere fint å kunne gå ned utetrappa utan å snuble i potter... Så målet for sommaren er å få fem planter i jorda kvar dag. Då kjem eg kanskje i mål. Men det kjem heilt an på kor mykje det blir etter at årets staudesådd er prikla!

Miamaria sa...

He he, ja de har det med å ymte frampå om sånt. Gubben min har pleid å mase om å få tømt parkeringsplassen, så nå har jeg funnet en annen plass å sette dem på - hi hi hi.

Trine sa...

Godt å høre at det ikke bare er meg. Jeg reduserer/deler gamle stauder, for å få plass til noen av dem som står i potter, men det jeg deler av blir jo fort til MINST like mange nye potter :-\ Frøpotter og prikling.... ikke nevn det en gang. Tror alt skal få stå i pottene sine en sesong til.