søndag 4. april 2010

Det tiner og tiner

Ja, det er fortsatt mest kajakk det går i her, så dere får bare godta denne type påskebilder fra denne kanten. ;) Her er referat fra turen i dag, og om noen vil sjekke flere turer, så ligger hele bloggen her. :)

Jeg har endelig fått staudepottene inn i drivhuset. De var fastfrosset i bakken, men i dag løsna det endelig (med litt hjelp). Så nå får det spire der inne - varierer fra 0-20 grader og det er vel ikke sååå bra, men tror ikke helt det frister meg å sette autolukene i gang ennå. Tror jeg heller satser på dør på gløtt på dagtid, kanskje.

Har også sådd noen sorter i dag. Flere sorter Heuchera blant annet, frø fra forskjellige hagegale. Så tok jeg meg en runde i hagen tidlig i dag for å se om det hadde tinet fram noen snøklokker. Det var såviiidt mulig å se noen spirer innmed stammen til Flammentanzen - håper de får fart på seg! Jeg vil ha snøklokker nå!

Ellers ser det ut som det kan bli en del til hagelagets priklekveld fra denne kanten. Ettårige prydgress spesielt, kanskje. Vi får se hva annet det kan bli.

7 kommentarer:

josimo sa...

For et fantastisk landskap du padler i,VAKKERT!!

Gunn M. sa...

Her hos meg hager jeg mest med snøskuffa for tiden. Fysj, nå er jeg lei snø.

Tove sa...

Det må da snart bli vår. Jeg venter og venter på de snøklokkene.

Miamaria sa...

Ja, det er ikke rare flekken som var tinet fram altså, det skal sies. Her letes grundig etter lyspunktene. ;) Og staudepottene var gravd fram med skuffel. ;) Men mildvær og sol fjerner litt dag for dag! Hurra!

Anne (Moseplassen) sa...

kajak er kult. og utsikten fra kajaken er jo enda bedre :)

Håper sola virkelig varmer fremover så du kan få litt action i beddene også, ikke bare i drivhuset.

Asbjørg sa...

Våren er i anmarsj nå,ingen tvil om det!

Berit sa...

Tåler absolutt kajakkbilder i vakkert landskap. En kan da ikke gå med nesa i jorda hele tida heller?