søndag 22. februar 2009

Årets hagelag, og mildvær

Nå har jeg kommet hjem fra fylkesårsmøtet i Hageselskapet Nordland, det var en litt blandet opplevelse. Turen gikk heldigvis helt fint, de som hadde skremt meg med værmelding tok i hvert fall feil. Eneste som skar seg var helt og holdent min egen feil, da jeg kom til flyplassen i Bodø akkurat i tide til innsjekking trodde jeg, måtte jeg bare få drosjen til å snu for det var vel lurt å ha med seg kofferten hjem kom jeg på... Det gikk likevel bra!

Det som gikk enda bedre, var kåringen av Årets Hagelag i fylket! Det vil si, det skar seg egentlig også først, for jeg hadde jo sendt rapporten i posten på tirsdag, sånn at det garantert skulle nå fram strake veien 20 mil til torsdag... Men en ekstra dag var slett ikke nok for Posten, så jeg måtte lage ny rapport, og få den levert personlig på fredag. Rakk det! Så lørdag til middag ble Sortland hagelag kåret til Årets Hagelag i Nordland! :)

Lotteriet hadde massevis av premier, jeg vant en tyttebærduk. (Duk med tyttebærmotiv...)

Så har det blitt mildvær. Var litt ekkelt å kjøre til flyplassen på fredag med de piggfridekkene, men med sakte fart så gikk det nå bra. :) - Det har visst smeltet mer i løpet av helga, så nå er hjørnebedet helt snøfritt igjen. Må vel sjekke værmeldingen om jeg bør ut og måke snø på, eller... En sånn hard barfrostperiode igjen er vel neppe lurt...

- Nå må jeg oppdatere meg på alt mulig, og kanskje prikle noe hvis jeg får tid. :)

5 kommentarer:

Villrose sa...

Gratulerer med Årets hagelag :-)
(helt sikkert svært velfortjent)

Heltpåjordet sa...

Gratulerer. Jeg vet at dere har fortjent det, dere har gjort en kjempeinnsats for hagelaget.

Randines hageblogg sa...

Gratulere fra meg, velfortjent uten tvil.
Hageselskapet bør være stolt av slike ildsjeler som deg.....

Miamaria sa...

:D
Tusen takk, vi deler dette gjerne med alle som har vært med på alle måter, vi stjeler jo ideer fra andre lag og forskjellig for å få dette til. :) Så takk til alle som har bidratt på alle mulige vis! Og takk for alle gratulasjoner, det er hyggelig. :)

primula sa...

Du har nok en stor del av æren for at dere gikk av med seieren!Gratulerer!