lørdag 28. mars 2009

Disse er fra i dag!!!

Har sjekka ute. Noen små flekker har tint fram, og de blir pittelitt større for hver gang. :) I dag tok jeg med meg kamera ut, ogstikker opp av fotograferte de små (!) spirene. Snøklokkene stikker opp av snøen, ganske stilig. :)

I dag har jeg vært på stopp seismikk-markering med plakat "Skreimølje e bedre enn sprengt torsk! Stopp seismikk!", gubben var tekstforfatter. Den slo visst godt an, men jeg synes den var bedre som hun lille jenta hadde. På en rosa plakat sto det. "Æ e ingen maskin - FESK e min bensin!" :)

Og nå har vi slått av lysene - bortsett fra plantelysene. Det tar jeg ikke sjansen på, jeg er for distre og vil høyst sannsynlig glemme å slå dem på igjen... Så de har fått dispensasjon. ;)

Gubben er heime i dag. Vi har vært ute og spist i dag, den deiligste middag! Helt utrolig at det går an å lage så deilig mat. Biffen kunne jeg spist med skje, nesten. Forretten var fiskesuppe, god som alltid - og desserten, sjokoladebrulé... Deeeeeilig. Jeg var kvalmt mett da vi kjørte heim. Fantastisk god mat.

7 kommentarer:

Tove sa...

oj, jo, oj, Våren har kommet!!!!

Vivi sa...

Tenk at noe så fint finner veien fra under den kalde snøen. Fantastisk og nok en gang blir jeg sikker på at vi har den finenste hobby'n som finnes. Ha en fin kveld.

Ellea sa...

For et deilg vårtegn:-)

Signe sa...

Koselig når klokkene titter frem. Det bærer bud om vår.

Gry sa...

Så skjønne snøklokker! De er eksra fine når de stikker frem fra snøen. Som vi ikke har... ;)

Mine snøklokker har forsvunnet, det er bare bladene igjen. Og jeg som trodde snøklokker var idiotsikre.

ToneM sa...

Takk for sist! Flott plakat du /dere hadde! Så hyggelig med snøklokker i knopp! Her hos meg er alle små spirer fortsatt dekka av snø. :-)

Miamaria sa...

Jeg kalkulerer med et par vintre til før det blir skikkelig vår her. Men småspirene tar jeg som bevis på at det BLIR vår i år også.

PS. Tone, det går an å jukse litt og måke en bar flekk... Det har jeg gjort på plattingen.