fredag 3. april 2009

Blir drivhustomta ferdig i morra tro?

(Blåmeis hos mamma og pappa) I dag har vi sett vipa her på gangveien. :) Den er like fin i år som før. Det var fint vårtegn. Hørte tjelden om morran 1. april, så den er også kommet. (Det hørtes ut som to stykker også.) Men jeg har ikke sett den ennå. Da bør jeg vel få hengt opp fuglekassen snart, det kan vel fort komme noen som vil flytte inn. :)

Drivhustomt, ja. Dere trodde kanskje vi var ferdig med den? Neida. Det må fylles igjen rundt muren, må det. Og innerst ved muren skal det være singel, og så skal det være fyllmasser rundt der. (Jeg ville gjerne ha sånne diiigre murerbaljer i de fyllmassene, for å ha jord i som jeg kunne ha til bed, men det ble dessverre nedstemt av mannen med dobbelstemme.)

Dette skal da etter planen skje i morra, har jeg fått beskjed om. For videre plan er altså at selve drivhuset skal opp i påska. (Det er en god ide å ikke bare ha en helg på seg, det er jeg i grunnen helt enig i etter det jeg har lest i andre sine blogger her... Det kan bli litt styr, antagelig.) Men så er det at det ligger masse snø i tomta nå, og den må visst bort. Helst måkes vekk i forkant, i hvert fall sånn inntil muren. Og den er hard. (Det vet jeg, for jeg har gått på den i dag, inspisert området...) Jaja, fortsettelse følger sikkert, gubben er ute og inspiserer nå, og snakker med naboen for det var snakk om noe fyllmasser vi kunne få oppi grustaket osv.

Ny tørrfisk er hengt opp, og dette skal visst være et bombesikkert opplegg. Hurra hurra! Med de temperaturer som råder nå, så skal det ikke være for seint heller. (Én simpel grad midt på dagen i dag.)

Det ser ut som jeg kan ende opp på hagemessa på Lillestrøm likevel. Hageselskapet vil ha meg med på et sånt møte på mandag, de skal finne ut hva som bør gjøres med organisasjonen i årene framover - de vil ha nytenking, visstnok. Jeg er lovet at det ikke er et supperåd. I hvert fall, hvis jeg skal dit på mandag så reiser jeg ned fredag, og blir med på messa på lørdag. Det blir kult. Har nå pakket hundre frøposer men de sender jeg nedover i forkant. Veldig kjedelig å skrive på frøposer har jeg funnet ut nå... (Det er ikke mine frø alle altså, Tonemeia og Rita har også bidratt med frø - men jeg har da pakket i poser og skrevet på...)

Nå kom gubben inn, han har snakket med naboen. En nyhet jeg ble glad for er at de nye naboene som skal bygge oppafor oss, de skal visst antagelig ikke bruke samme vei som oss, de skal innpå en annen nabo sin vei - langt bortafor her. Da ble det liiitt mindre ille at det kommer et hus der, så lenge de ikke kommer kjørende rett forbi huset vårt. Fortsatt ikke så kult at de får utsikt ned her, men vi får plante trær og smelle opp en garasje og i det hele tatt. Jeg får vase toppløs rundt så kjerringa i huset der venner gubben av med å stirre ned hit, eller en annen utspekulert plan. (Finne ut hvor tomtegrensa deres er og så hurtig- og høytvoksende trær rett foran der kanskje... He he, kanskje de tre balsampoppelsmåplantene mine skal havne der oppe?)

3 kommentarer:

Pusepilde sa...

Kan ikke du innføre stringtanga som hagehyre, da blir sikkert nabokjerringa glad;)

RandiF sa...

Mitt første drivhus ble satt opp i påska 1999, altså 10 år siden. Skjelettet montert på gårdsplassen og båret på plass skjærtorsdag, langfredag kom platene på plass. Antagelig gikk det mer smertefritt den gangen.....LYKKE TIL. :-)

Ellea sa...

Lykke til med drivhusopsett påske:-)