mandag 20. april 2009

Nytt drivhus inni drivhuset

"Med vår modellserie NORD har vi lagt fokus på å levere et veksthus som tåler vårt barske klima - året rundt" står det i brosjyren på drivhuset vårt. Sprøyt!!! Vissvass! Blank løgn!!!

I helga mens jeg har vært borte, har det vært stiv kuling her. (Det må være storm for å få noe igjen på forsikringen.) Det lå slett ikke an til å tåle såpass, gubben lånte naboens traktor for å sette som le - og det bulet her og bulet der og så videre.

Så nå har han snekret forsterkninger. Jeg har mest lyst til å reise til plassen de som driver Arnøy Engros befinner seg, og filleriste dem. For nå har jeg vært på messa og sett på "normale" drivhus. De som ikke er laget med fokus på vårt barske klima ;) virker mer solid - pussig?

Denne forsterkningen har da kostet fem tusen til. Inkludert den fancy stå-tingen han har kjøpt, da, men den måtte han jo ha for å nå opp.

Sånn er det med det. Om det ryker nå, med forsterkninger i tillegg, så tror jeg Arnøy & Co. skal gå og gjemme seg. I hvert fall ikke svare telefonen om det er noen Vesterålen-nummer som ringer... For det kan bli vondt i øret.

6 kommentarer:

Inger Karin sa...

Huff, det der virket jo ikke helt bra... Burde da tåle slikt? Håper det går bra etter forsterkning da, i alle fall.

Heltpåjordet sa...

Jeg har fulgt med på drivhusbygginga di siden den var en drøm. Nå synes jeg du fortjener å få drømmen oppfyllt uten mer ekstraarbeid. Dere har virkelig lagt ned en imponerende innsats.

Takk for sist forresten. Det var morsomt å møte deg på messa, selv om det ble kort og hektisk.

Mokki sa...

Ikke særlig positivt for den produsenten nei. Muttern sitt er Juliana mener jeg å huske, og det har nå stått noen vinterstormer oppe på Ånstad. Mulig det får mer le siden de har trær\hekk som skjermer litt....

Miamaria sa...

Ja, dette her hadde slett ikke tålt noe vinterstorm uten forsterkninger. Nå skal det opp både levegg og hekk (den ene mot sør og den andre nord), men det tar jo litt tid. Regnet da med at det skulle tåle en kuling! Riktignok en stiv en, men likevel.

Hyggelig å treffe heltpåjordet også! :)

Charlotte sa...

Oj!! Håper det holder nå da. Fytti, hvis ikke får du gi dem inn!

Marosa sa...

Uff, så kjipt at dette drivhuset ikke lever opp til forventningene. Men bra at dere er så nevenyttige da. Det ser kjempefint ut!